top of page

GIVEAWAY - TREAT FOR TAILS

Oppdatert: 18. feb. 2019

annonse

//AVSLUTTET//

Vi har vært så heldige at Treat for Tails har sponset oss med to gaveesker. Vi har bestemt oss for å kjøre giveaway på begge to! Nederst i innlegget står det mer informasjon om giveawayen.






Ta en titt inn i gaveboksen!



Sort eske med Treat for Tails logoen. Enkel å åpne gaveboksen, det aller beste er at den passer akkurat i vår store postkasse.



Det er utrolig hvor mye det er plass til i boksen.



Det som kanskje er det mest fantastiske er at det er med et ark med informasjon om hva boksen inneholder.



Denne leken var det faktisk vår eldste hannkatt som ble helt vill på! Han koser, biter og gnir seg inntil leken. Han pleier å sove med denne oransje leken inni buret sitt om natten.



Catnip spray for å få katten interessert i det katten skal være interessert i. Klorestativ, leker og bur er det vi ofte bruker sprayen på. I starten for å lære katten å bruke buret sitt som et fristed og soveplass. Vi har sprayet et par spray med Catnip en gang i uken. Det har fungert supert. Nå sover begge kattene i buret sitt, som selvfølgelig står oppe døgnet rundt. Fordelen med at katten klarer å finne roen i buret sitt er at man slipper at buret er et stressmoment hvis det må brukes. Som til veterinær eller utstilling.




Hadde det ikke vært med et ark med informasjon hadde jeg nok aldri i verden skjønt hva dette var. Vi har en stor som er litt voldsom som vi bruker på utstilling, men denne var perfekt i veska! Jeg er ikke fan av klesruller så en reiseversjon av denne passet bra.



Gnagepinner, helt supert til kattungen vår som klør mye i munnen om dagen.





Det aller beste med det spiselige fra Treat for Tails er at det er KORNFRITT! Dette bilde la vi ut på vår Instagram for noen dager siden.


Alt i alt er vi veldig fornøyde med Treat for Tails, og enda viktigere så er kattene fornøyde. Både kattungen og vår voksne hannkatt synes at den sorte boksen er et høydepunkt. Ikke for en ille pris heller, 249,- annen hver måned. Hentet i fra hjemmesiden:

"Esken inneholder hele 7 kvalitetsprodukter og her sparer du over 30% fra veiledende butikkpris!

Pakken inneholder morsomme leker, herlige godbiter og nytteprodukter til katten.

Dette er en abonnementløsning og dersom du ønsker å avslutte det, kan en e-post sendes til info@treatfortails.no".


GIVEAWAY

For å delta på vår giveaway og få muligheten til å vinne TRYKK HER og følg instruksene. ❤


bottom of page